Inaugurada la nova botiga H&M de l'Espai Gironès

El comerç s’ha innovat i ampliat fins als 2.500 metres quadrats

H&M ha inaugurat aquesta setmana la seva nova botiga de l’Espai Gironès que s’ha innovat i ampliat fins al 2.500 metres quadrats per tal de satisfer la creixent demanda dels clients. El nou establiment de la marca sueca uneix les dues botigues que estaven ubicades a la planta baixa del Centre Comercial amb les instal·lacions actuals de 1.922 metres quadrats situades a la primera planta.

L'empresa ha apostat per l’Espai Gironès no només per fer una remodelació i ampliació sinó per implantar el seu concepte flagship (botiga de referència), del qual disposen només un nombre reduït dels seus locals a Espanya. El  remodelat establiment disposa de més de 500  metres quadrats més i té dues plantes, connectades per una escala interior.

H&M ofereix una àmplia i variada gamma d’articles, amb col·leccions de moda dissenyades per un equip intern i pensades per a tots els públics; i la nova botiga ajudarà a incrementar tota la gamma de serveis als seus clients ,  oferint un entorn  comercial més professional i còmode. La marca sueca ha optat per convertir l’establiment de l’Espai Gironès en un centre molt innovador i de referència a la zona per la bona trajectòria de les xifres de vendes del centre comercial.  

Gairebé plena ocupació dels locals

L’Espai Gironès és a punt d’arribar a la plena ocupació dels locals que formen part del centre amb  el 97’6 % dels establiments en funcionament.
Aquest fet és degut al procés de renovació  i adaptació que està duent a terme l’Espai que aquest any compleix el desè aniversari. L’operació d’H&M s’emmarca en aquest procés com una de les fites més importants. Aquest pla està portant a l’Espai Gironès noves firmes de prestigi com Only, Claire’s, Orchestra i Koröshi, i està fent que moltes altres botigues estiguin remodelant els seus locals per adaptar-los a la imatge més moderna de les seves marques.