'Quins són els punts forts del meu negoci?'

El Centre - Eix de Negoci ofereix un nou taller per a emprenedors i empresaris

El Centre - Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners acollirà aquest pròxim dimecres 2 de desembre la sessió “Com posar en valor els punts forts del meu negoci" que anirà a càrrec del director del centre, Martí Juanola.

En el transcurs d’aquest taller, que s’estructurarà a partir del model Canvas, una eina que s’està convertint en imprescindible per a les persones emprenedores i les petites empreses que volen definir correctament el seu model de negoci i posar-lo en valor, evitant els errors generats pel fet de no sotmetre a crítica el projecte dins el seu mercat potencial, es tractaran els punts forts del negoci, el model Canvas, propostes de valor i les relacions amb els clients. Aquesta sessió s’emmarca dins el cicle de seminaris de formació per a aquest darrer trimestre. Aquelles persones que estiguin interessades a apuntar-s’hi només cal que enviïn un correu a info@centredenegoci.cat o bé telefonin al 972807100.


La darrera sessió de treball va tenir lloc el passat dimarts 24 de novembre sota el títol “Calendari fiscal de les petites empreses”, amb Jordi Juanola, gerent d'El Teu Comptable i expert en comptabilitat i gestió financera. En el transcurs de la sessió, la quinzena de participants van conèixer detalladament el calendari fiscal que afecta la gestió de tota petita empresa, així com també les característiques de cadascuna de les declaracions (IVA, retencions professionals de l’IRPF, retencions de lloguers, impost de societats, etc.).

Les dues darreres sessions de treball d’aquest darrer semestre es faran els dies 11 i 15 de desembre, respectivament i tindran com a temàtica d’una banda les competències emprenedores i, de l’altra, la confecció i seguiment de pressupostos anuals.