La fira Tot Nuvis de Girona tanca la 23a edició amb un 34% més de visitants

El 80% dels 122 expositors podrien tornar l'any vinent

El saló nupcial i de celebracions de les comarques gironines, la fira Tot Nuvis, ha baixat el teló de la 23a edició aquest diumenge assolint unes bones xifres de públic. Enguany, l'entrada era gratuïta i s'ha registrat un augment del 34% de visitants respecte l'any passat. La majoria d'ells, el 90% provenien de les comarques gironines. El 80% dels 122 expositors han assegurat que voldrien tornar el 2016.

Les desfilades continuen essent un dels grans atractius del certamen; enguany han atret a 1.300 persones. Des de l'organització asseguren que estan satisfets amb els resultats ja que els expositors han fet negoci. "Part dels nuvis que buscaven informació, assessorament o han reservat l'indret per casar-se i el càtering tenien previst el seu enllaç per al 2017", ha explicat el vicepresident de la Cambra de Comerç de Girona, Joaquim Maria Caula.

Des del passat divendres, els visitants han pogut rebre assessorament personalitzat i conèixer les diferents propostes vinculades amb el seu casament. Des de companyies de viatges de noces, vestits de nuvi i núvia, invitacions, música, fotografia, decoració floral, aliances, serveis de càtering, restaurants, hotels o indrets on celebrar aquest dia tan especial. En total, 4.000 metres quadrats pensats per totes aquelles persones que tenen alguna cosa a celebrar.

A més, enguany, com a novetat i sota el lema 'Tot celebracions', el saló també ha estat el punt de trobada per a totes aquelles persones que volen organitzar algun tipus de celebració ja sigui aniversaris, comunions, batejos o sopars d'empresa. Paral·lelament, Tot Nuvis Girona també ha comptat amb tallers o activitats per conèixer les noves tendències i el protocol dels casaments, desfilades nupcials i de vestits de cerimònia que han aplegat un total de 1.300 persones – 900 les tres desfilades de Tot Nuvis i 400 les dues de Tot Celebracions- i també s'ha pogut gaudir de les actuacions en directe del saxofonista Pep Poblet, les sopranos Susanna del Saz i Elena Martinell i les exposicions permanents de vestits de núvia fets de paper.

Pel que fa als assistents, un 90% d'ells provenien de les comarques gironines (principalment del Gironès), un 7% de la demarcació barcelonina, un 2% de les comarques lleidatanes i un 1% de la demarcació de Tarragona.