Restriccions de trànsit a la nit a Bracons les matinades de diumenge i dilluns

El tall afectarà la via de les 10 de la nit a les 6 del matí

Les tasques de manteniment que es duran a terme diumenge i dilluns a l'eix de Bracons (C-37) comportaran restriccions de trànsit en tot el tram entre Torelló i la Vall d'en Bas.

Els treballs requeriran el tancament d'aquesta via entre les 10 de la nit i les 6 del matí. L'itinerari alternatiu preferible que es proposa és agafar la C-17 fins a Ripoll i a continuació l'N-260. Tot i això, els conductors també podran circular per la C-25 fins a Santa Coloma de Farners i després prendre la C-63, o la C-153 per Rupit, aquesta només per turismes. Les actuacions que es realitzaran són essencialment revisions i millores d'instal·lacions de seguretat com la detecció automàtica d'incidències als túnels de Bracons, la reparació del cable radiant i el semàfor al túnel de La Sala, i el manteniment preventiu de càmeres panells i senyals a tots els túnels de l'eix.
També es durà a terme una revisió extraordinària de les juntes del viaducte de Rubió i la neteja del voral, voreres i arquetes al llarg de tot el tram.