Tres detinguts com a presumptes autors de dos robatoris amb força a Figueres

Un individu hauria entrat en un col·legi i els altres dos en una clínica dental

La Guàrdia Urbana de Figueres ha detingut aquesta matinada de diumenge a dilluns tres persones com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força.

El primer va tenir lloc cap a dos quarts d'onze de la nit, quan una trucada va alertar el cos de seguretat local que havia saltat l’alarma al col·legi Anicet de Pagès i de Puig.

Un cop al lloc, una patrulla va observar com una persona saltava la tanca del centre per sortir-ne i arrencava a córrer, però se la va poder detenir poc després. Es tracta d'un individu de 29 anys veí del mateix municipi. Els agents van detectar una porta i una finestra forçades.

Dues hores més tard, cap a tres quarts d'una de la matinada, una altra trucada va alertar la Guàrdia Urbana que hi havia dues persones que semblava que robaven en una clínica dental del carrer Pere III.

Una patrulla s'hi va adreçar i les va veure just quan marxaven corrents. Les van poder interceptar poc després. Els agents van comprovar que les finestres estaven forçades i que els detinguts, dos individus de 19 i 20 anys veïns del municipi, duien a sobre estris que haurien utilitzat per fer-ho.