Detinguda una parella de Quart per cultivar més de 300 plantes de marihuana a casa

És el segon cop que hi troben droga en el mateix habitatge

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir el dia 12 de novembre una parella, de 34 i 38 anys, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns de Celrà (Gironès), com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric.
 
El dia 11 de novembre, els mossos van tenir coneixement que hi podria haver una plantació de marihuana en un domicili de la població de Quart (Gironès). Aquest habitatge ja era conegut pels agents, ja que hi havien localitzat una altra plantació el mes de gener.
 
Una vegada al lloc dels fets, els agents van comprovar que des de l’exterior la casa desprenia una forta olor a marihuana i es sentia soroll de ventiladors. També van constatar que el comptador de la llum estava manipulat.
 
La policia va comprovar que al garatge de la casa hi havia 322 plantes de marihuana i tots els estris necessaris per al cultiu: transformadors, làmpades, aparells d’aire condicionat, extractor d’aire, ventiladors, termòstats, testos, terra orgànica, productes químics, etc.
 
Les plantes estaven en diferents estadis, una part d’elles estaven en fase de creixement i altres en floració avançada, faltant poc temps per a la recol·lecció i assecatge.
 
Els mossos van detenir a la parella que vivia en el domicili, com a presumptes autos d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.
 
Els detinguts, amb antecedents, van quedar en llibertat i van ser citats per presentar-se davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.