Mor un home de 46 anys en un accident laboral a la Torraspapel de Sant Joan Les Fonts

La víctima ha quedat atrapada a l'interior d'una màquina espatllada

Un home de 46 anys de nacionalitat espanyola ha mort aquest divendres a primera hora del matí en un accident laboral a l'empresa de Torraspapel de Sant Joan Les Fonts (Garrotxa), segons han informat els Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques.

Els fets s'han produït a un quart de vuit del matí quan la víctima, veí del municipi i contractat per l'empresa CTC Externalització, s'ha introduït a l'interior d'una màquina que s'havia espatllat quan de sobte aquesta s'ha engegat i l'home ha quedat atrapat al seu interior.

Quan els serveis mèdics han arribat al lloc, no han pogut fer res per salvar-li la vida. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec del cas. Per la seva banda, els Bombers de la Generalitat han treballat amb cinc dotacions, una de les quals és el Grup de Recolzament d'Actuacions Especials.

Torraspapel va decidir externalitzar el febrer passat el servei relacionat amb els processos acabats de la producció i activitats logístiques i expedicions de la fàbrica de Sant Joan les Fonts a la societat CTC Externalització. Des de llavors, la paperera només té en nòmina els treballadors de la producció de paper.