Un flashmob amb un centenar d’alumnes, a l'Encesa de llums de Nadal de l’Espai Gironès

Serà dijous i el flashmob anirà a càrrec del grup Fama Girona

L’Espai Gironès donarà el tret de sortida a la temporada nadalenca aquest dijous 19 de novembre amb l’acte d’encesa de llums que decoraran les instal·lacions del Centre Comercial i que aquest any serà més espectacular. L’esdeveniment es durà a terme a les sis de la tarda i anirà acompanyat d’un flashmob a càrrec del grup Fama Girona basat en cançons tradicionals catalanes.

El flashmob, que tindrà una durada d’uns vint minuts, hi participaran més d’un centenar d’alumnes ; en concret, 80 alumnes d’ESO de diferents instituts de Girona i  30 de primària. L’Espai Gironès ha volgut que l’acte sigui més espectacular que mai, per això  ha previst  que s’apaguin els llums de la galeria a l’inici de l’actuació. A més, el fet que es compti amb un nombre important de participants fa que l’esdeveniment es pugui estendre per tot el centre i que l’encesa de llums llueixi per tots els racons de les instal.lacions.

Amb aquest tipus d’esdeveniments el Centre Comercial vol oferir als seus visitants la seva vessant més familiar i de compromís amb el territori així com transmetre valors positius.

Aquest és el tercer any que Fama Girona portarà a terme un flashmob a l’Espai Gironès amb motiu de l’acte d’encesa de llums de Nadal. L’any passat el grup de joves ballarins en van organitzar un basat en la coneguda  pel.lícula infantil de dibuixos animats de Disney “Frozen”. Fama Girona és un projecte que té per objectiu proveir d’una formació artística integral alumnes dels centres educatius de primària i secundària de la ciutat de Girona.