Investiguen si un vehicle incendiat a Vidreres podria tenir relació amb els atemptats a París

S'han trobat diverses matrícules al seu interior

(Actualitzat 14:16h)

Els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació després de trobar un cotxe incendiat en un terreny a la urbanització Aiguaviva Park de Vidreres (Selva).

El vehicle, un Mercedes Classe A, tenia al seu interior 22 matrícules (algunes d'elles franceses) i també una quinzena de telèfons mòbils, segons ha informat en exclusiva SER Catalunya.

L'avís del cotxe que cremava l'ha donat un veí de la urbanització pels voltants de la mitjanit d'ahir.

Fonts de la policia catalana no descarten cap hipòtesi i estudien si podria tenir relació amb els atemptats a París d'ahir a la nit, malgrat "no coincideix en espai ni temps", segons han apuntat en aquest diari.

El conseller d'interior de la Generalitat, Jordi Jané, ha confirmat aquest migdia les investigacions mentre que alhora ha demanat però prudència i ha assegurat que és "irresponsable" vincular aquest fet amb els atemptats de París.

Jané ha afegit que tenen "alguna hipòtesi de com pot haver cremat i qui hi pot haver interactuat" i ha destacat que els Mossos ho estan investigant.

El conseller ha dit també que els Mossos hi ha actuat "des del primer moment" i que ja tenen "alguna hipòtesi" del que podria haver passat però ha afegit que la investigació continua en curs i que si hi ha algun avença ja s'informaria públicament.