Detingut per cometre un robatori amb violència en un habitatge de Banyoles

En un altra actuació els Mossos van detenir un altre home per un robatori amb força a l'interior d'un domicili de Bescanó

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 5 de novembre un home acusat de cometre un robatori amb violència en un habitatge de Banyoles. El detingut és un home de 30 anys, veí de la capital del Pla de l'Estany i de nacionalitat espanyola.

El passat 19 d'octubre els mossos van tenir coneixement d'un robatori amb violència i intimidació que es va produir dins d'un domicili de Banyoles. Concretament, cap a les deu del matí, quan el propietari tornava al seu domicili es va trobar amb la porta del garatge mig oberta. En pujar a la primera planta per les escales, es va trobar de cara un noi que el va agafar per les espatlles i el va empènyer fins a fer-lo caure a terra.

El lladre, que va tenir temps de sostreure un telèfon mòbil, va fugir corrents direcció el centre de Banyoles. La víctima no va patir lesions, però se li van fer malbé les ulleres que portava posades. Els agents van recopilar totes les dades i indicis per tal de poder detenir el presumpte autor dels fets. Finalment, el passat 5 de novembre van detenir l'autor del robatori.

Els detingut, amb nombrosos antecedents, va passar el mateix 5 de novembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs. D'altra banda, el passat 28 d'octubre els mossos van saber que s'havia produït un robatori amb força perpetrat en un domicili del carrer Major del municipi de Bescanó (Gironès).

El lladre va forçar la finestra de la terrassa i va sostreure un ordinador, una tauleta i diverses joies valorades en 900 euros. Gràcies a la investigació portada a terme, els mossos van detenir, el mateix dia 5, un home de 21 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Salt, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. El detingut, amb antecedents per fets similars, va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.