Joaquim Nadal repetirà com a cap de llista del PSC a les eleccions al Parlament per les comarques gironines

El socialista ha considerat la idea de repetir com a candidat un 'honor' i un 'repte'

El president de Govern també ha insistit que les eleccions al Parlament de Catalunya seran 'a la tardor'. Pel que fa a les candidatures del PSC, encara queda per saber a qui anirà adreçada la invitació que farà Montilla per cobrir el lloc número 1 a la llista dels socialistes per Lleida. Se sabrà en els pròxims dies tot i que es parla que serà el conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena.

Pel que fa al cap de llista per a les comarques gironines, Montilla creu que Nadal és 'qui millor personifica la trajectòria del socialisme' en aquest territori. N'ha destacat la seva tasca i llarga experiència política com a alcalde de Girona, com a diputat parlamentari i com a líder dels socialistes catalans. 'Qui millor que ell per encapçalar la candidatura i afrontar aquest repte que ens motiva a tots els socialistes i a tots els progressistes de Catalunya' ha continuat el president del Govern.

En una atenció als mitjans que s'ha fet al barri de Taialà-Germans Sàbat de Girona, moments abans de participar a l'acte 'Dissabte Roig', Nadal ha comentat que 'ara posarem tot el partit a treballar per afrontar aquest repte, per treballar per obtenir un molt bon resultat electoral, per posar en valor l'obra de Govern i per deixar clar que volem assumir la responsabilitat i la possibilitat de continuar governant a Catalunya' ha afegit.