Els escoltes de Cassà de la Selva inicien una campanya de micromecenatge per reformar el local

Es proposen recaptar 5.000 euros

L’Agrupament Escolta i Guia La Claca, de Cassà de la Selva (Demarcació de Girona), ha posat en marxa una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami. Es proposen recaptar 5.000 euros per finançar part de les obres de rehabilitació del nou local que servirà de cau a partir de l’any vinent.
 
Els joves de l’agrupament realitzaran diverses accions al llarg dels 40 dies que dura la campanya de micromecenatge, per tal derecollir fons de diferents ciutadans, institucions o empreses interessats a col·laborar amb la iniciativa.

Aquesta acció s’emmarca en un any d’especial rellevància per la història dels escoltes de Cassà ja que commemoren els 25 anys de la seva fundació. És per això que el passat dijous 5 de novembre van organitzar un acte institucional que va donar el tret de sortida a les múltiples activitats previstes durant el curs per celebrar aquest aniversari. 

En l’acte hi van assistir representants de la Demarcació de Girona de MEG, els actuals caps d’agrupament, el fundador de l’AEiG La Claca i l’alcalde de la població. Van fer un repàs de la història de l’agrupament i van explicar els principals reptes que es proposen a partir d’ara. També van inaugurar una exposició de records amb un munt de fotografies de la història de l’agrupament.

Trasllat

Des de fa uns anys el local de l'agrupament escolta es trobava a la Plaça Sant Pere del municipi. Aquest emplaçament no es troba en les condicions òptimes per a poder realitzar la seva tasca ja que se’ls ha fet petit i necessita reparacions constants.

Davant d’aquest problema el consistori els ha cedit un nou local però ara necessiten adequar-lo per a poder dur-hi a terme les seves activitats. Des de l'agrupament expliquen que tot i estalviar-se els diners del lloguer de l'anterior local i organitzar diverses activitats al llarg de l'any per a recaptar fons (una rifa, la barraca de Festa Major, entre d'altres), no disposen de fons suficients per fer front a les obres de reforma. És per tot això que han decidit endegar aquesta campanya de micromecenatge amb la qual ja han recaptat 1.600 euros.