Un radar capta un vehicle circulant a 207 km/h a l'AP-7, a Sant Julià de Ramis

També enxampen un home que conduïa sense punts al carnet i avançant per la dreta

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un conductor que anava a 207 km/h per l'AP-7. Els fets van tenir lloc el 5 de novembre en el marc d'un control de velocitat que una patrulla de trànsit havia establert a Sant Julià de Ramis (Gironès).

El radar va detectar el vehicle amb excés de velocitat i els agents van aturar el conductor per notificar-li la denúncia. L'home, que és de nacionalitat holandesa, pot perdre 6 punts del carnet i haurà de pagar 600 euros de multa. Dos dies més tard, també en aquesta zona de l'AP-7, els agents van enxampar un altre conductor circulant a 179 km/h.

En aquest cas, a més, va fer un avançament per la dreta i va resultar que conduïa sense punts al carnet.

El primer dels fets va tenir lloc el matí del 5 de novembre, en el marc d'un control de trànsit muntat al quilòmetre 50,9 de l'autopista, dins el terme municipal de Sant Julià de Ramos. Un cotxe va passar per davant del radar a 207 km/h, quan la velocitat màxima permesa en aquesta via és de 120 km/h. Els mossos van aturar el vehicle i van notificar la denúncia al conductor.

La infracció li podria suposar la pèrdua de 6 punts i pagar 600 euros. Sense punts i avançant per la dreta Dos dies més tard, concretament el vespre del dia 7 de novembre, els mossos van denunciar un home per conduir amb excés de velocitat, avançar per la dreta i conduir amb el permís suspès per no tenir cap punt. En aquest cas, els agents de trànsit havien muntat un control de velocitat a l'AP-7, al quilòmetre 50 en sentit sud, al terme municipal de Sant Julià de Ramis (Gironès).

Cap a un quart de nou del vespre, els mossos van detectar un vehicle avançant per la dreta i que circulava a 179 km/h, en un tram de carretera on la velocitat màxima era de 120 km/h. Els agents van aturar el vehicle i, després d'identificar el conductor, es van adonar que l'home conduïa amb el permís suspès perquè havia perdut tots els punts.Es tracta d'un jove de 22 anys i nacionalitat romanesa. Les tres denúncies li poden suposar fins a 1.100 euros de multa.