Clou la formació turística a la Selva centrant-se en el màrqueting per e-mail

Hi han participat una desena de persones

Una desena de persones han participat a la tercera i última sessió de formació turística, organitzada per l’Associació de Turisme La Selva, Comarca de l’Aigua, i el Consell Comarcal de la Selva, que s’ha dut a terme avui al matí a la Sala d’Actes. S'han programat uns tallers que s’han realitzat durant els mesos d’octubre i novembre. La sessió s’ha centrat en el màrqueting per correu electrònic aplicat al sector turístic.

Aquesta sessió de treball tenia com a objectiu oferir una formació que permeti als assistents el correcte enviament de butlletins d’informació (newsletters) amb la finalitat d’assolir diferents objectius empresarials per mitjà de l’aprofitament de tot el potencial que el màrqueting per correu electrònic ens ofereix.

En el transcurs de la sessió d’avui s’han tractat els següents temes: situació, objectius i estratègies del màrqueting per correu electrònic; claus per crear i optimitzar una bona base de dades; captació i fidelització de clients en e-mail Màrqueting; presentació i obertura d’un compte a l’eina MailChimp; Creació, enviament i avaluació d’una campanya amb Mailchimp, i exemples pràctics i bones pràctiques en el màrqueting per correu electrònic.

Des de l’Associació han valorat molt positivament aquesta iniciativa que estava oberta a tots els ajuntaments de la comarca i, també a totes aquelles perones que a títol personal estiguin vinculades en aquest sector.