Detingut per robar 13 tapes d'embornals i posar en greu risc la circulació

Les càmeres de seguretat de les dues urbanitzacions de Sant Feliu de Guíxols el van enregistrar

Els Mossos d'Esquadra van detenir a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) el passat 29 d'octubre un veí del municipi per robar 13 tapes d'embornals de les urbanitzacions Roca de Malvet, de Santa Cristina d'Aro, i Masnou, de Platja d'Aro.

En tenir coneixement del robatori, els mossos van iniciar una investigació que, gràcies a la col·laboració ciutadana i a les càmeres de seguretat de les dues urbanitzacions, va permetre identificar el vehicle relacionat amb els fets.

Un cop identificat, la policia va comprovar que una setmana abans, el 21 d'octubre, agents de trànsit havien aturat la furgoneta en un control carregada amb mobiliari urbà divers, dues tapes de clavegueram de ferro colat i una senyal de prohibit aparcar. Al detingut, a banda del robatori, se l'acusa d'un delicte contra la seguretat del trànsit per posar en greu risc la circulació.

El detingut, amb antecedents, van passar l'endemà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual en va decretar la seva llibertat.