L’Espai Gironès fomenta la creativitat amb tallers d’artesania per als més petits

Els tallers Craft4Kids són gratuïts

Fomentar la creativitat entre els més petits. Aquest és l’objectiu dels tallers d’artesania Craft4Kids que l’Espai Gironès, centre gestionat per Multi Spain Management S. A, impulsa durant aquesta tardor. Són gratuïts i tenen lloc  tots els divendres i dissabtes des del 23 d’octubre fins el 21 de novembre a l’ESPAI PETITS del Centre Comercial de les 17:30h a les 18:45h i de les 19:15h a les 20:30h.

Els duen a terme especialistes en arts plàstiques i manualitats. En concret, són tallers d’estampació, de tècniques de feltre i de scrapbooking. Així, Hellen Baanders i Johanna Beekers, de l’Associació cultural Capes i Capes, seran les encarregades dels tallers programats per al 6 i 7 de novembre on es treballarà la tècnica del feltre amb teles i materials tèxtils de tot tipus. Elisabeth Romeu, de l’escola de teatre i arts plàstiques  Pànic Escènic, portarà el taller previst per al 13 i 14 de novembre on es mostraran les tècniques d’estampació sobre diferents materials i textures. I Laura Masdeu , referent de l’ scrapbooking a Catalunya que ha aconseguit un gran èxit a través del seu bloc www.blogdecoses.com i les xarxes socials, ensenyarà els dies 20 i 21 de novembre els secrets d’aquesta tècnica per personalitzar àlbums de fotografies.

Les places són limitades; per aquest motiu cal inscripció prèvia al correu hola@espaipetits.com o mitjançant un missatge privat a través del Facebook de l’Espai on caldrà indicar el taller que es vol fer, l’hora i el nombre de nens i nenes que hi participaran.