Un testimoni, una empremta dactilar i l'ADN identifiquen l'autor del crim d'Empuriabrava

Kamel Hosni està acusat d'assassinar a un traficant el 2010

La declaració d'un testimoni que va identificar l'acusat, una empremta dactilar i l'ADN de restes de sang que hi havia al pis de la víctima van permetre als Mossos d'Esquadra ratificar el que, des de l'inici de la investigació, sospitaven: que Kamel Hosni va ser qui el gener del 2010 anar fins a un pis d'Empuriabrava a comprar droga i va acabar matant el traficant.

Durant el segon dia de judici contra Kamel Hosni han declarat els agents d'investigació que han detallat que "tot va ratificar" la primera hipòtesi d'un crim per un afer de drogues. Els agents descarten la presència d'una tercera persona al pis en el moment del crim. "Totes les restes eren de l'acusat o de la víctima", han explicat.

Aquest dimarts han declarat davant el jurat popular els Mossos d'Esquadra d'investigació i la policia científica del crim d'Empuriabrava. Els investigadors han explicat que des del primer moment la hipòtesi que va prendre més força va ser la d'una disputa per un afer de drogues.

Segons han detallat, un testimoni –amic de la víctima- va explicar que un home havia viatjat des de França fins al pis per comprar droga. El mateix testimoni, es va creuar amb el sospitós quan sortia de l'habitatge del traficant i a dins el pis es va trobar ja la víctima morta.

A més, els agents han explicat que el telèfon del comprador de la droga era el que usava l'acusat, Kamel Hosni, i que dins el pis van trobar una empremta dactilar i ADN en restes de sang del processat. "La investigació va confirmar el que sospitàvem", ha explicat un dels agents, que ha afegit que al pis no hi havia rastre de la presència de ningú més durant el crim.

Al pis tampoc hi havia droga ni tampoc els 8.000 euros que Hosni assegura que va pagar a la víctima a canvi de la cocaïna.