Detingut per robar dins una casa de Roses quan els propietaris hi dormien

L'home ja es troba en llibertat amb càrrecs

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el dia 25 d’octubre, un home, de 44 anys, nacionalitat algeriana i veí de Cahors (França), com a presumpte autor d’un robatori amb força a l’interior d’un domicili.
 
A les dues de la matinada del 25 d’octubre, els mossos van saber que s’estava produint un robatori dins una casa en un carrer de la població de Roses (Alt Empordà).
 
A l’habitatge violentat, hi vivien dues dones d’edat avançada que van sentir sorolls i van veure algú a l’interior del seu domicili amb una lot. Les víctimes espantades es van amagar en una de les habitacions i van trucar a emergències.
 
En arribar la patrulla va localitzar amagat, en un portal veí, un home vestit de fosc i que duia guants. L’home portava a les mans una jaqueta negra que a l’interior de les butxaques tenia un tiquet de compra d’un supermercat i un tub de crema.
 
Les dones van explicar a la policia que quan van veure l’ombra de la persona van xisclar, fet que va fer que el lladre fugís corrents. L’única cosa que trobaven a faltar era una jaqueta negra que tenia un tiquet de compra i una crema.
 
Els mossos també van comprovar que la porta d’entrada a l’habitatge presentava símptomes de forçament. Davant les evidències els mossos van detenir  l’home com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni (robatori amb força)
 
El detingut, amb antecedents, va passar el dia 27 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs.