Una parella de Salt guanya el sorteig de l’Espai Gironès d’un cap de setmana a París

Es van inscriure 180 persones

Una jove parella de Salt, Enric Font i Sara Medialdea, han estat els guanyadors del divertit sorteig d’un cap de setmana a París que ha dut a terme l’Espai Gironès, com a desè moment dels 10 anys que aquest any celebra el centre comercial, gestionat por Multi Spain Management S.A.  Es van inscriure 180 persones i els participants van anar dissabte al matí al centre amb la maleta a punt per ser traslladats a l’Aeroport de Girona en cas de ser els afortunats. Els guanyadors van manifestar la seva gran satisfacció per haver rebut un premi d’aquestes característiques, que ha inclòs el vol amb totes les despeses pagades, una ruta turística pels llocs més emblemàtics de la capital francesa i fins i tot un sopar als peus de la Torre Eiffel.

El sorteig del viatge a París s’emmarca en la campanya  “10 anys, 10 moments” que l’Espai Gironès ha impulsat aquest 2015 amb motiu del desè aniversari i que ha buscat compartir la celebració a través de 10 esdeveniments que es duen a terme durant aquest any.

L’Espai Gironès ha regalat un cap de setmana esquiant a Vallter 2000, una festa d’aniversari a un nen de 10 anys, un cap de setmana a Port Aventura per a una família als guanyadors d’una gimcana de pares i fills, i un salt en paracaigudes a Skydive Empuriabrava. També s’ha celebrat un concurs de parelles amb un premi d’un cap de setmana al Balneari Font Vella de Sant Hilari Sacalm.

A més, durant la campanya per commemorar el desè aniversari el centre comercial va obsequiar als  treballadors amb 850 roses el Dia de Sant Jordi. L’acte central del desè aniversari es va celebrar el passat mes de maig amb una gran festa de “pel·lícula” adreçada als clients. Durant el vuitè moment, el mes d’agost, es van poder provar dos simuladors de conducció, es va fer un concurs d’una experiència de conducció al circuit de Montmeló i una exposició d’un Ferrari. El novè moment va consistir en un regal d’una primera experiència de cinema 3D per a persones de la tercera edat, de les residències Les Vetes i Nova Llar de Salt.