Campanya a Internet contra el cap de la Policia d'Olot que va multar a la Guàrdia Civil

Se'l relaciona amb Junts pel Sí i demanen que la fiscalia Anticorrupció actuï contra ell

El cap de la Policia Municipal d'Olot, Ignasi López, està essent objecte d'una campanya contra ell a través d'Internet després que ahir procedís a interposar dues multes a dos vehicles de la Guàrdia Civil mal aparcats davant del consistori.

López va actuar quan ja feia quatre hores que els vehicles estaven just davant de l'Ajuntament, al bell mig de la zona peatonal del Firalet, i diversos veïns es van queixar. La notícia, just després de ser publicada, va córrer com la pólvora. El popular web "Forocoches.com" van iniciar a través dels seus fòrums una campanya de descrèdit enllaçant una notícia del 2012 on s'assegurava que López fou investit diaca per tal d'ajudar en les seves tasques al Bisbe de Girona.

No només això, el web "Dolça Catalunya" publicava un extens article on es relaciona a López com a membre de Junts pel Sí, però sense especificar que no anava en cap llista electoral, si no que senzillament es va apuntar com a "candidat virtual" com també van fer 100.000 persones més.

A partir d'aquí, els administradors de "Dolça Catalunya" titllen López de ser el "Torrente de la Garrotxa", assegurant que va "prevaricar" en les seves funcions i assenyalant-lo com a membre de la "Gestapo nacionalista". Per tot això, demanen que la fiscalia Anticorrupció actuï d'ofici en contra d'ell.