La Policia Municipal d'Olot multa dos vehicles de la Guàrdia Civil mal aparcats davant l'ajuntament

Els agents eren dins el consistori requerint documentació pel pas 'Petrum'

La Policia Municipal d'Olot (Garrotxa), ha multat aquest matí dos vehicles de la Guàrdia Civil que estaven mal aparcats davant de l'Ajuntament.

La sanció s'ha interposat cap a les dues, quan ja feia quatre hores que els vehicles estaven just davant de l'Ajuntament, al bell mig de la zona peatonal del Firalet, i diversos veïns s'han queixat.

El mateix cap de la Policia Local, l'inspector Ignasi López, ha estampat les multes sense intercanviar una sola paraula amb l'agent de la benemèrita que fa guàrdia a la porta del consistori. Cada sanció és de 80 euros per tenir el vehicle "en aparcament no autoritzat a la via pública". Instants després, el Guàrdia Civil l'ha retirada dels parabrises.

Els agents de la policia espanyola es trobaven a l'interior del consistori requerint informació sobre l'adjudicació del servei de recollida d'escombraries al municipi el 2011 a la UTE formada per IGFA-Urbaser.

La Guàrdia Civil ha desplaçat dos vehicles –un logotipat i l'altre de paisà- amb quatre agents fins a l'ajuntament de la capital garrotxina, d'on han descarregat caixes per recollir la documentació. Dos d'ells han entrat a l'interior de l'Ajuntament i els altres dos han custodiat la porta de l'edifici consistorial.

Mentrestant, agents de la Policia Municipal s'han encarregat d'anotar les matrícules i multar els vehicles.



© Guido Cengiarotti (@GuidoCengia)