Salvi Carreras i Lucia Nieto, guanyadors de l’Espai Model Fashion Show

S’han escollit a través dels 3.000 vots dipositats pels clients de l’Espai Gironès

Salvi Carreras i Lucia Nieto són els guanyadors del títol New Faces 2015 que dissabte va atorgar l’Espai Gironès en el marc de l’Espai Model Fashion Show 2 , l’esdeveniment molt innovador de la moda a Salt que s’ha convertit en un referent. Carreras, de 20 anys i veí de Cassà de la Selva, havia fet anteriorment algun treball com a model a través de la publicitat però per Nieto, de 16 anys i veïna de Girona, l’Espai Model Fashion Show 2 va representar la seva primera experiència en aquest món. Els dos joves però han coincidit en que l’esdeveniment organitzat per l’Espai Gironès “és una gran oportunitat” per introduir-se en el món dels models. Els dos joves guanyadors seran la nova imatge de les campanyes de l’any que ve del Centre Comercial . A més, tindran l’oportunitat de fer-se un book de fotos professional.

L’Espai Gironès, centre gestionat per Multi Spain Management S. A, ha volgut que el públic tingués un paper destacat i,  per tant,  decidís els models que són mereixedors del títol de New Faces 2015 implicant-se,  d’aquesta manera, en la vida del centre. En aquest sentit l’Espai destaca la bona resposta dels clients que han dipositat uns 3.000 vots a través de l’urna que s’havia instal.lat al Punt d’Informació i via Facebook.

Durant deu dies, del 7 al 17 d’octubre, l’Espai Gironès s’ha omplert de moda i a través de l ‘Espai Model Fashion Show 2 ha apropat les noves tendències de la tardor-hivern als visitants. Un total de 200 talents de la moda, han participat en els performances que s’han dut a terme durant tres dies de forma simultània en una seixantena de botigues del centre comercial fent de models reals; una iniciativa que ha tingut una molt bona resposta per part del públic que ha pogut interactuar amb els models col·locats als aparadors com si fossin maniquins. Els models es van escollir a partir de diferents càstings que van comptar amb centenars de participants procedents de diferents punts de la demarcació.

Abans de donar a conèixer els guanyadors, i amb la voluntat d’estendre la iniciativa a tota la família, el Centre Comercial va preveure  dissabte un espai propi per als més menuts al Fashion Show, una desfilada de moda infantil que també va tenir una molt bona rebuda.

Totes les actuacions  van estar acompanyades per DJs de Ràdio Flaixbac.