Detingut per caure borratxo i inventar-se que havia estat atracat per tres homes

Una càmera de videovigilància va enregistrar la seva caiguda

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Roses (Alt Empordà) han detingut un veí de la població d'origen francès per haver simulat un delicte.

L'home va denunciar als Mossos d'Esquadra que el 12 d'agost tres homes l'havien atracat i l'havien fet caure a terra per robar-li la cartera.

Davant aquesta denúncia, els mossos van obrir una investigació per esclarir els fets. Els investigadors van constatar que aquella nit no hi havia hagut cap intervenció policial relacionada amb els fets. Després d'entrevistar-se novament amb el denunciant, van comprovar que l'home entrava en constants contradiccions.

Els mossos van esbrinar que ambulàncies del SEM van assistir el denunciant aquella nit per una intoxicació etílica i una caiguda amb fractura del braç. L'home va refusar ser assistit i tampoc va voler ser traslladat a cap centre mèdic.

Els agents van visionar diferents càmeres de videovigilància i van detectar que l'home, cap a tres quarts de dues de la matinada del dia 12, ensopegava i queia tot sol a terra.

Una vegada estudiats tots els indicis, els investigadors van constatar que els fets denunciats eren falsos. Per aquest motiu, el passat dia 6 d'octubre el van detenir com a suposat autor d'un delicte de simulació de delicte.

El detingut, que no té antecedents, va quedar en llibertat i passarà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres quan el citin a declarar.

publicitat