Es constitueix l'associació d'Empresaris i Propietaris de les Àrees Industrials del Ter-Brugent

L'entitat aplegarà el sector privat i el públic

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu ha participat a l’acte de constitució de l’Associació d’Empresaris i Propietaris de les Àrees Industrials del Ter-Brugent aquest matí.

L' obertura de l’acte ha anat a càrrec del president del Consorci Ter-Brugent, Salvador Clarà, i del president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé. Seguidament, s’ha procedit a la signatura de la constitució de l’associació. Una vegada constituïda l’associació, Lluís Tarrés, president de la nova Associació d’Empresaris de les Àrees Industrials del Ter-Brugent ha fet la presentació de la primera junta directiva de l’associació.


En la segona part d’aquesta cerimònia de constitució, el president de l’ens comarcal, Salvador Balliu, juntament amb el diputat de l’Àrea de Promoció Econòmica i DipLab de la Diputació, Josep Antoni Frias han participat a l’acte i han fet referència a la trajectòria del Consorci Ter-Brugent i els resultats que s’han anat assolit en aquests darrers anys i, alhora, han destacat la importància de la creació d’aquesta associació on sector privat i públic aniran de la mà.


La cloenda de l’acte, que s’ha celebrat a la sala Fontbernat dels Jardins de Can Cendra, ha anat a càrrec de l’alcaldessa d’Anglès, Astrid Deset. A la constitució de l’acte hi ha participat a més dels ponents,  els alcaldes d’Amer, la Cellera de Ter, Osor, les Planes d’Hostoles, Sant Julià de Llor i Bonmatí i Susqueda, i també representants tècnics del Consell Comarcal de la Selva.