Arrenca l’Espai Model Fashion Show a l’Espai Gironès amb gran èxit de participació

L' esdeveniment servirà per presentar les noves tendències de la tardor-hivern

ran èxit de participació en l’inici de la segona edició de l’ Espai Model Fashion Show que fins el 18 d’octubre omplirà de moda l’Espai Gironès. Es tracta d’un  esdeveniment molt innovador que aproparà  les noves tendències de la tardor-hivern als visitants.  Ahir dimecres van començar els actes amb els càstings que es duen a terme (de les 18h a les 21h) en una passarel·la instal·lada a la planta baixa del centre comercial (davant de la botiga del C&A) i que s’allargaran  fins divendres.  El primer dia de càstings va aplegar prop d’un centenar de models.

A més, s’ha previst tres dies d’assajos: el 12 d’octubre ( de les 16h a les 20h) i el 13 i 14 d’octubre ( de les 17h a les 20h). L’objectiu és trobar  els 200 models que, lluint les peces de roba de la nova temporada, participaran en les performances que tindran lloc per les botigues del centre comercial  els dies 15 i  16  d’octubre (de les 18:30 a les 20h) i el 17 d’octubre (de les 18h a les 20h).

L’Espai Gironès, centre gestionat per Multi Spain Management S. A, vol que sigui el propi públic qui decideixi els models que són mereixedors del títol de New Faces 2015.  Així, els clients del centre  podran interactuar amb els models i participar dipositant el seu vot en una urna que s’instal·larà al Punt d’Informació i també a través del Facebook.  A més, els guanyadors s’emportaran un book de fotos professional i també s’entregarà un premi que anirà a càrrec de l’agència de models Più Bella Models.

Amb la voluntat d’estendre la iniciativa a tota la família el Centre Comercial ha previst un espai propi per als més menuts al Fashion Show. Així, el 17 d’octubre es durà a terme una desfilada de moda infantil. En el cas dels petits els càstings també s’han previst per al 7, 8  i 8 d’octubre (de 18h a 21h) i els assajos el 14 d’octubre ( de les 18h a les 19h).
Totes les actuacions estaran acompanyades per DJs de Ràdio Flaixbac.

Els preparatius i desenvolupament de la 2a edició de l’Espai Model Fashion Show es podrà seguir a través de les xarxes socials de l’Espai Gironès i del web del centre comercial.