Detinguts a la Jonquera dos joves per portar una pistola amagada al cotxe

Al carregador de l'arma hi havia set projectils

La Guàrdia Civil ha detingut dos joves a la Jonquera per tinença il·lícita d'armes. Els fets van passar el 5 d'octubre durant un control a l'AP-7.

Els agents van aturar el vehicle a la Jonquera (Alt Empordà), quan es disposava a creuar la frontera en direcció a França. A dins hi viatjaven els dos joves. Inicialment, els agents van demanar-los la documentació i, un cop identificats, van inspeccionar el cotxe. 

Una tapa d'un altaveu de la part del darrera estava aixecada i, per això, els agents van sospitar que estaria manipulada per amagar-hi alguna cosa. La sospita dels policies es va confirmat quan van trobar, embolicada amb roba interior, una pistola. A més, el carregador estava ple i hi havia set projectils. 

La Guàrdia Civil ha comissat l'arma de foc i ha detingut els dos joves: G. N. W., un home de nacionalitat francesa de 26 anys i R. S., una dona de nacionalitat romanesa de 22 anys. Els dos arrestat han passat a disposició judicial. 

Trampes il·legals per atrapar senglars

D'altra banda, agents del Seprona han fet una intervenció a Castelló d'Empúries (Alt Empordà). El cos va rebre una trucada alertant que en un camp de pomes s'havia detectat almenys una trampa tipus "llaç" per capturar animals. 

Els agents es van traslladar fins al camp i hi van localitzar fins a sis trampes d'aquest tipus, possiblement amb l'objectiu d'atrapar senglars. El Seprona continua fent gestions per localitzar qui va posar aquestes trampes.