L’Espai Gironès sorteja un cap de setmana a París per a dues persones

Les inscripcions ja s’han obert fins el 24 d’octubre

Un divertit sorteig d’un cap de setmana a París per a dues persones, amb vol i estada pagada, serà el desè moment dels 10 anys que celebra aquest any el centre comercial Espai Gironès. Les inscripcions per apuntar-se a aquest sorteig ja s’han obert i i es tancaran el mateix dia del viatge, el dissabte 24 d’octubre, a les 8:45 del matí.

El requisit per participar-hi és anar a l’Espai Gironès el mateix 24 d’octubre a les 8:30 hores amb les maletes preparades i haver-se registrat prèviament al Punt d’Informació, on es donarà un adhesiu acreditatiu. El guanyador i l’acompanyant que gaudirà amb ell del viatge seran traslladats des de l’Espai Gironès a l’Aeroport de Girona des d’on es volarà cap a París.

Per altra banda, aquest mes també s’està celebrant la segona edició de l’Espai Model Fashion Show, la performance de moda per la que l’Espai Gironès busca 200 models. Els càstings tindran lloc a la planta baixa els dies 7, 8 i 9 d’octubre. Els seleccionats podran participar en l’acció que es durà a terme els dies 15, 16 i 17 al centre comercial gironí i optar a ser una de les New Faces 2015 per votació popular i emportar-se com a premi un book de fotos professional.

El sorteig del viatge a París s’emmarca en la campanya  “10 anys, 10 moments” que l’Espai Gironès impulsa aquest 2015 amb motiu del desè aniversari i que busca compartir la celebració a través de 10 esdeveniments que es duen a terme durant aquest any.

L’Espai Gironès ha regalat un cap de setmana esquiant a Vallter 2000, una festa d’aniversari a un nen de 10 anys, un cap de setmana a Port Aventura per a una família als guanyadors d’una gimcana de pares i fills, i un salt en paracaigudes a Skydive Empuriabrava. També s’ha celebrat un concurs de parelles amb un premi d’un cap de setmana al Balneari Font Vella de Sant Hilari Sacalm. A més, durant la campanya per commemorar el desè aniversari el centre comercial va obsequiar als  treballadors amb 850 roses el Dia de Sant Jordi. L’acte central del desè aniversari es va celebrar el passat mes de maig amb una gran festa de “pel·lícula” adreçada als clients. Durant el vuitè moment, el mes d’agost, es van poder provar dos simuladors de conducció, es va fer un concurs d’una experiència de conducció al circuit de Montmeló i una exposició d’un Ferrari. El novè moment va consistir en un regal d’una primera experiència de cinema 3D per a persones de la tercera edat, de les residències Les Vetes i Nova Llar de Salt.