La cadena d'alimentació Aldi obre un nou supermercat a Girona

Amb 1.200 metres quadrats i 81 places d'aparcament, l'establiment dóna feina a 16 persones

La cadena d'alimentació Aldi ha obert un nou supermercat, el segon a la ciutat de Girona i tretzè a les comarques gironines. El nou espai comercial, de 1.200 metres quadrats i 81 places d'aparcament s'ha construït a l'avinguda Josep Tarradellas número 13 i estarà obert de dilluns a dissabte d'un quart de deu del matí a un quart de deu del vespre.

L'obertura d'aquest nou espai comercial ha generat 16 llocs de treball i, al mateix temps, suposa un pas més dins del pla de desenvolupament de la firma a Catalunya on ja disposa de 55 establiments.

La cadena ofereix més de 1.400 referències amb productes frescos, envasats, regionals i ecològics. Actualment Aldi té 5.000 botigues en nou països. Aldi és una de les cadenes d'alimentació més importants d'Europa. L'empresa, originària d'Alemanya, compta amb unes 5.000 botigues distribuïdes en nou països. A l'estat espanyol va arribar-hi el 2002 i, des de llavors, ja ha obert 250 establiments a tot Espanya.

En concret a Catalunya ja disposa de 55 establiments, 13 a les comarques gironines. Segons ha explicat el responsable d'expansió de la firma, Alexandre Pagès, el nou supermercat que s'ha obert a la ciutat ha estat finançat amb recursos propis de la companyia i contribuirà a dinamitzar econòmicament la ciutat. A més, ha destacat que s'ha apostat per contractar gent de la ciutat. A més de les 81 places d'aparcament pròpies que ha creat l'empresa, cal sumar-hi les 90 que va fer l'Ajuntament de Girona.

A part, des del passat mes de setembre de 2014, la companyia ja compta amb un altre establiment a la carretera de Santa Coloma. El nou supermercat ofereix un ampli ventall de productes d'alimentació, drogueria, higiene i basar. En concret, compten amb més de 1.400 referències de productes. Aquest nou establiment s'emmarca dins del pla de desenvolupament d'Aldi a Catalunya.

La inauguració d'aquesta nova superfície comercial s'ha fet aquest dijous amb la presència de la regidora d'Ocupació, Empresa i Comerç de l'Ajuntament de Girona, Glòria Plana, i el responsable d'expansió de la firma. Segons informa la mateixa companyia, nombrosos ciutadans van apropar-se fins al supermercat per realitzar les seves compres i van poder participar de les activitats i promocions - com cistelles de productes o vals de compra- que s'han organitzat per celebrar la seva obertura.