Tres detinguts per robar gasoil d'un camió en una àrea de servei de Garrigàs

El combustible estava valorat en més de 500 euros

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 28 de setembre tres homes acusats de robar el gasoil d'un camió estacionat a l'àrea de servei de Garrigàs (Alt Empordà). Els fets es van produir a quarts de quatre de la matinada quan els agents van identificar un home entre uns camions que anava molt brut, que desprenia una forta olor de gasoil i que entre la roba tenia un parell de guants de làtex i una llanterna.

Una altra patrulla va localitzar, no gaire més lluny, dos homes més amagats darrera un altre camió -un d'ells es va identificar com el conductor- i que sota la lona hi havia una bomba per extreure gasoil. El combustible sostret està valorat en més de 500 euros. La policia va despertar el conductor del camió forçat, que va explicar als agents que acabava d'omplir el dipòsit pocs quilòmetres abans i que ja li tornava a marcar buit. La víctima del robatori va presentar el tiquet, valorat en 571,89 euros.

Els Mossos van detenir els tres homes, que tenen entre 32 i 35 anys i són de nacionalitat romanesa i sense domicili conegut, com a presumptes autors d'un robatori amb força. Els detinguts, van ser citats per presentar-se davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.