Busquen dues dones desaparegudes aquesta matinada després d'endinsar-se al mar a Lloret

Les tasques de recerca es duen a terme a la zona del Monument de la Dona Marinera

Els equips de recerca de Salvament Marítim i Bombers de la Generalitat busquen dues dones estrangeres, de 33 i 36 anys, que aquesta matinada s'han endinsat al mar a la platja de Lloret de Mar i ja no n'han sortit. Les tasques de recerca es duen a terme a la zona del Monument de la Dona Marinera.

La barca dels Bombers de la Generalitat no s'ha pogut afegir al dispositiu a causa de la mala mar, mentre que Salvament Marítim hi treballa amb un helicòpter i una embarcació. Els submarinistes, per la seva banda, estaven pendents de l'estat de la mar per si aquest matí es podien incorporar a les tasques de recerca.

Les dues desaparegudes són de nacionalitat anglesa i formaven part d'un grup de cinc persones. L'alerta s'ha produït quan faltaven cinc minuts per tres quarts de cinc de la matinada quan un testimoni ha alertat la Policia Local que havia vist entrar les dones al mar, molt alterat pel temporal de les últimes hores, i ja no les havia vist sortir.

Aquesta part de la Costa Brava es troba des d'aquest dimecres sota els efectes de la llevantada, amb onades que han arribat fins als 4 metres al tram de litoral entre Portbou i Sitges, segons va advertir ahir Protecció Civil, que va demanar als ciutadans que no s'acostessin al mar.

Fins al lloc, també s'hi han desplaçat els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Lloret de Mar.