Espai Gironès regala una primera experiència de cinema 3D a un grup d'ancians

La projecció es va fer dimarts als Odeón Multicines

Una primera experiència de cinema 3D per a persones de la tercera edat, de les residències Les Vetes i Nova Llar de Salt. Amb aquest regal l’Espai Gironès va celebrar dimarts a la tarda el novè moment del seu desè aniversari, en els Odeón Multicines, situats al centre comercial. Una seixantena de persones, residents de Les Vetes i Nova Llar acompanyats dels seus familiars, van poder assistir a la projecció de la pel·lícula “Everest” en tres dimensions i gaudir d’aquesta tecnologia.

Per a la majoria de persones grans convidades va ser el primer contacte amb el 3D. L’Espai Gironès ha volgut així oferir a persones pròximes al centre la possibilitat de viure les noves sensacions que ofereixen aquest tipus de projeccions.

Aquest regal s’emmarca en la campanya  “10 anys, 10 moments” que l’Espai Gironès impulsa aquest 2015 amb motiu del desè aniversari i que busca compartir la celebració a través de 10 esdeveniments que es duen a terme durant aquest any. El regal d’ahir amb la projecció de cinema 3D és el novè moment.

Fins ara dins la campanya ha regalat un cap de setmana esquiant a Vallter 2000, una festa d’aniversari a un nen de 10 anys, un cap de setmana a Port Aventura per a una família als guanyadors d’una gimcana de pares i fills, i un salt en paracaigudes a Skydive Empuriabrava. També s’ha celebrat un concurs de parelles amb un premi d’un cap de setmana al Balneari Font Vella de Sant Hilari Sacalm.

A més, durant la campanya per commemorar el desè aniversari el centre comercial va obsequiar als  treballadors amb 850 roses el Dia de Sant Jordi. L’acte central del desè aniversari es va celebrar el passat mes de maig amb una gran festa de “pel·lícula” adreçada als clients. Durant el vuitè moment, el mes d’agost, es van poder provar dos simuladors de conducció, es va fer un concurs d’una experiència de conducció al circuit de Montmeló i una exposició d’un Ferrari.