El CAAS participa en jornades sobre l'abandonament dels animals domèstics

L'entitat també va asssitir al Festiguau

El Centre d’Acollida d’Animals de la Selva (CAAS) del Consell Comarcal de la Selva va participar el diumenge passat a la setena edició del Festiguau, juntament amb altres associacions. En el transcurs d’aquesta fira, en la qual el CAAS hi participa des de ja fa uns anys, es varen fer diverses activitats, com desfilades de gossos i exhibicions d'agilitat canina i de gossos d'assistència, obediència i habilitats canines.

Vuit gossos del CAAS de la Selva van participar en aquesta fira i un d’ells, la Lili, va guanyar un dels premis que es concedien durant la jornada festiva.

El tècnic del CAAS, Miguel Garcia, va valorar molt positivament la participació en aquesta fira, ja que, una vegada més, i en el marc d’aquest esdeveniment es va poder donar a conèixer la tasca que es desenvolupa des del centre a tots els assistents al Festiguau. Paral•lelament, Garcia va voler agrair públicament també a tots els voluntaris, a tots els assistents i, també, a l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, que una vegada més va voler comptar amb la participació dels animals del Centre d’Acollida. .


Jornada contra l’abandonament i el maltractament animal a Lloret de Mar

D’altra banda, també durant la jornada de diumenge, el Centre d’Acollida d’Animals de la Selva no va voler faltar a la cita contra l’abandonament i el maltractament animal que es va celebrar a Lloret de Mar, organitzada per les associacions: “Por ellos” i “Tarracosbull”. Ambdues associacions van organitzar una jornada per fomentar les adopcions d’animals abandonats i de lluita contra el maltractament.


Així, tant el Consell Comarcal de la Selva com l’Ajuntament de Lloret de Mar varen participar en aquesta jornada amb una carpa informativa, i també amb una representació dels gossos del CAAS, que varen poder desfilar gràcies a la participació d’un conjunt de voluntaris del mateix centre.


Els tècnics del CAAS del Consell Comarcal de la Selva es van mostrar molt satisfets de la bona acollida que va tenir la jornada a Lloret de Mar. En aquest sentit, cal fer especial èmfasi a la gran quantitat de persones adoptants selvatans, residents a Lloret de Mar, que es varen apropar a l’estand del CAAS amb les seves mascotes i varen mostrar la seva satisfacció per haver considerat l’adopció d’un gos del CAAS com la millor forma d’adquirir la seva mascota.