CSQEP centra de nou el seu discurs en contra d'Artur Mas

El cap de llista per Girona, Marc Vidal, diu que no l'investiran president

"No necessitem més dies històrics, ni simulacres, ni que ens venguin fum per amagar amb el fum tota la corrupció i les polítiques de dretes que han vingut fent tots aquets anys", ha afirmat el cap de llista de CSQEP, Marc Vidal. El candidat per les comarques gironines ha reiterat que la seva formació no és contrària a la independència, perquè aplega sensibilitats de tots tipus, però aposten per poder fer un referèndum "amb cara i ulls" i reconegut internacionalment.

Vidal ha afirmat que "no defugiran el debat sobre la independència" perquè Catalunya ha de ser allò que vulguin els catalans. "Nosaltres aspirem a la sobirania plena, que es puguin fer referèndums sobre tot", ha exposat Vidal, que acusa Convergència "d'amargar amb el fum tota la corrupció" i d'utilitzar "la bandera per tapar les seves vergonyes".

"És el partit que té més casos de corrupció d'Espanya, el que en té més número; un centenar de detectats, 29 judicialitzats i 10 amb condemnes, i ens vénen a dir que faran un país nou", ha criticat i ha afegit que CSQEP "no pot permetre" que siguin els que ho liderin.

A l'acte d'Hostalric també hi ha participat el número 3 de la candidatura, Joan Salmerón, que ha recordat que la comarca de la Selva ha estat la més esquitxada pels casos de corrupció, amb l'esclat dels casos Manga i Clotilde.

Responent a preguntes del públic a l'acte d'Hostalric, Marc Vidal ha volgut deixar clar que CSQEP no investirà Artur Mas com a president. "Jo no sé què farà la CUP però nosaltres segur que no l'investirem", ha dit. En canvi, sí que ha estès la mà a la formacions d'esquerres per conformar, si sumen, un govern de coalició "per acabar amb les retallades i les polítiques de dretes".

Un dels assistents també ha preguntat si CSQEP podria arribar a pactar amb Ciutadans. "Ciutadans no és el que aparenta, van de fashion, universitaris, de nous, però porten ja nou anys en política i tenen un programa més retrògrada fins i tot que el del PP", ha respost Vidal.