Golf, Gastronomia, Vins i Caves en una nova edició del TastaSwing de Peralada

La trobada assoleix la sisena edició

L’Hotel Peralada Wine Spa & Golf, el Club de Golf Peralada, Vins i Caves Castell Peralada, organitzen aquest dissabte 19 de setembre una nova edició del TastaSwing.

El TastaSwing és una innovadora proposta de torneig de golf que combina aquest esport amb el món de la gastronomia i els vins i caves. Durant el recorregut del torneig es podran degustar diversos plats maridats amb el vins i caves Castell de Peralada.

En els forats 1, 5, 10, 14 i 17 es podran degustar plats com Cassoletes de pasta de full amb tomàquet, carbassó i vinagreta d’alfàbrega i Broquetes de tonyina crua maridada al gingebre i acompanyats millor productes de Peralada Vins i Caves com el cava Stars Brut Nature entre d’altres. El sommelier de Caves Castell de Peralada, Diego González serà l'encarregat de guiar als participants en aquesta ruta culinària.

En l’edició del 2014 van participar 60 golfistes i es van servir 600 degustacions. El TastaSwing, impulsat per l'Hotel Peralada Wine Spa & Golf, el Club de Golf Peralada i els Peralada Vins i Caves, enguany te l’objectiu d’arribar als 70 participants i servir unes 700 degustacions.

El torneig acaba al forat 18 amb una barbacoa de carn de l’Empordà i després del dinar, al Wine Bar de l’Hotel tindrà lloc el lliurament de premis i el sorteig de regals entre tots els participants acompanyats dels famosos gintònics que es preparen a Peralada. El preu d'inscripció és de 75€ iva inclòs. A més a més, l'Hotel Peralada Wine Spa & Golf ofereix preus especials d'allotjament a per a tots els participants i els seus acompanyants.