Llach sobre el debat d'ahir a TV3: 'No ho vaig fer bé, excuseu-me'

El cap de llista de Junts Pel Sí considera que no va estar a l'alçada

El número 1 per Girona de Junts Pel Sí, Lluís Llach, ha publicat una piulada aquest matí a través del seu compte de Twitter on s'ha disculpat per la seva intervenció en el debat de TV3 d'ahir a la nit.

El cantautor considera que no va estar a l'alçada i ho expressava de la següent manera: "Ahir no ho vaig fer bé. Excuseu-me. Però, escoltant els altres, estic orgullós de ser on sóc. Continuaré fent el q pugui fins el dia 27. Sort".

El missatge de Llach ha generat àmplies simpaties a les xarxes socials davant d'un fet que molts han considerat extraordinari. No és habitual que un polític demani disculpes per les seves actuacions i menys encara, durant campanya electoral.

El debat d'ahir va estar marcat per un atac constant per part de totes les forces allí representades contra Llach, començant pel mateix cap de llista del PP, Enric Millo, el qual només iniciar la seva primera intervenció va assegurar que "el debat està capat" ja que considerava al cantautor com un "escut" per CDC i ERC per evitar fer autocrítica de la gestió de Govern. Llach li va replicar que ell era allà per a "construir un nou futur" i no pas "per parlar del passat".