Un videoaficionat enregistra el robatori a un cotxe a Palamós i enxampen el lladre

L'home ja es troba en llibertat amb càrrecs

Pels volts de les dues de la tarda del passat 4 de setembre, els agents de la comissaria de La Bisbal d'Empordà van tenir coneixement que s'havia produït un robatori dins d'un vehicle que es trobava estacionat a l'aparcament de la platja del Castell de Palamós. La víctima del robatori havia aparcat el seu cotxe pels volts de les onze del matí i en tornar de la platja es va trobar que algú li havia trencat el vidre petit de la porta davantera dreta. Tot l'interior del cotxe estava regirat i se li havien emportat el moneder, deu euros i l'assegurança del vehicle.

Arran de les investigacions, els mossos van saber que un testimoni havia presenciat i enregistrat tots els fets des de l'interior del seu cotxe. El testimoni va explicar als policies que havia vist com un home, que portava un objecte metàl·lic a les mans, trencava el vidre del cotxe i accedia a l'interior del turisme. Després de remenar l'interior i emportar-se el que volia, va marxar en un altre cotxe.

Mitjançant les seves declaracions i les imatges que havia enregistrat, els mossos van poder detenir l'autor del robatori. Quan van enxampar-lo, dins de la bossa van trobar una gorra i unes ulleres que havia portat en el moment dels fets. A dins del seu cotxe també van localitzar una navalla, una eina multiús, claus de roda i una barnilla, uns objectes que s'utilitzen per trencar vidres i doblegar portes.

El lladre, de 52 anys, de nacionalitat espanyol i veí de Sant Feliu de Guíxols, amb múltiples antecedents, va passar el dia 7 de setembre a disposició del Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d'Empordà, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.