La 'Lloret Night Shopping' d'enguany pren el Far West com a temàtica

Tindrà lloc el proper 10 de setembre

El proper 10 de setembre arriba una nova edició del 'Lloret Night Shopping', una nit de compres i activitats lúdiques a l’aire lliure en la qual els comerços podran tancar a mitjanit i s’ofereixen moltes propostes d’oci per gaudir de l’ambient comercial de la vila. En paraules del regidor de Comerç, Jordi Orobitg: “Hem atès la petició de l’Associació de Comerciants de Lloret de Mar ja que al nostre entendre aquesta data, un dia abans de la Diada, propiciarà un cap de setmana en què molta gent aprofitarà per fer pont. És evident que la 'Lloret Night Shopping' és un atractiu important més, que es suma als molts amb els quals compta el municipi durant aquests dies”.

Des de mitja tarda, i fins a mitjanit, s’oferiran més de quaranta activitats al carrer com passarel·les de moda, concerts de música en viu, propostes gastronòmiques, còctels, exhibicions de ball (country, zumba, flamenc) que s’afegiran a les nombroses botigues participants, que obriran fins les 00.30h amb interessants ofertes.

L’Ajuntament de Lloret i l’Associació de Comerciants, que han volgut tematitzar l’esdeveniment com al Far West, han posat a disposició dels interessats un díptic informatiu, que es pot consultar en els webs www.lloretdemar.org i www.comerciantslloret.com/ca/night-shopping, en què es poden trobar els horaris i llocs on es duran a terme les activitats. El municipi compta actualment amb més de 900 comerços i destina una part important de la seva partida a accions de dinamització i promoció comercial com són les dues 'Lloret Night Shopping', que es duen a terme al maig i setembre; la Botiga al Carrer, de febrer i agost, o la Fira Medieval, que tindrà lloc novament el proper mes de novembre, entre altres.