Sis periodistes britànics visiten els càmpings gironins

Provenen d’Anglaterra, Escòcia i Irlanda

Un grup de sis periodistes britànics ha visitat aquesta setmana els càmpings de les comarques de Girona en un viatge de premsa organitzat per l’Associació de Càmpings de Girona en col.laboració amb l’Agència Catalana de Turisme. L’objectiu de la visita és que els periodistes puguin conèixer d’aprop l’alt nivell de les  instal.lacions, que  acaparen un bon nombre de guardons i reconeixements a nivell europeu,  així com el territori gironí, la cultura i la gastronomia i que ho puguin divulgar al món anglosaxó.
El grup de periodistes provenen d’Anglaterra, Escòcia i Irlanda i escriuren en  mitjans genèrics com The Daily Times o Irish Independent i mitjans específics  del sector com Camping Magazine.

Durant la seva estada, els periodistes  han visitat diversos càmpings de la demarcació però també han gaudit d’activitats sobre el terreny a través de programes que han combinat cultura, natura, esport i gastronomia.  El programa d’activitats ha portat als participants , entre altres indrets, a visitar el parc Natural de la Garrotxa, el Museu Dalí, camins de ronda o a gaudir d’itineraris en caiac.

Aquesta visita s’enmarca dins la potent campanya de promoció que l’Associació està duent a terme aquest any i que ha esta merexeidora del premi Alimara. Una campanya que  es completa amb la potenciació del web de l’associació que s’ha renovat totalment per tal que sigui un autèntic motor de reserva per als càmpings associats i  una eina de promoció i difusió exemplar del sector. S’ofereix en set idiomes i incorpora un Intranet. I també s’han intensificat  les accions que es duen a terme per la via on-line per adaptar-se als nous models de la demanda turística i obrir nous mercats.

L’Associació de càmpings de les comarques de Girona compta amb 75 associats i ofereix 119.308 places d’ allotjament. El total de places d’allotjament de càmpings de la demarcació és de 135.000, una xifra que situa al sector com la primera oferta turística reglada.