L’Espai Gironès regala 6.000 entrades de cinema en la tornada a l’escola

Un grup d'ancians tindran l’ocasió de viure la primera experiència de cinema 3D de la seva vida

L’Espai Gironès, gestionat per Multi Spain Management S. A., vol dedicar el novè moment del seu aniversari  al cinema. Per aquest motiu durant aquest mes de setembre regalarà entre els seus clients 6.000 entrades de cinema, coincidint amb la tornada a l’escola.  Per aconseguir-ne una caldrà fer una compra en algun dels establiments del Centre Comercial per un import mínim de 10 euros; després s’haurà de portar el tiquet al  Punt d’Informació , situat a la planta baixa, a on es rebrà la invitació  que es podrà fer servir als cinemes Odeon Multicines de l’Espai Gironès,  del 14 de setembre al 8 d’octubre d’aquest any,de dilluns a dijous, excepte els festius i vigílies de festius.  La promoció serà vàlida fins a aconseguir esgotar les sis mil entrades.

A més, es vol que aquest proper moment sigui molt emotiu i per això s’ha previst obsequiar durant el setembre amb una sessió de cinema 3D a un grup de persones de Girona majors de 65 anys. L’Espai Gironès vol oferir-los la possibilitat de que puguin gaudir d’aquesta experiència per primer cop a la seva vida.

No és la primera vegada que l’Espai Gironès fa una campanya d’aquest tipus. El passat mes de maig el Centre Comercial va regalar també milers d’entrades de cinema entre els seus clients per mitjà de tiquets de compra i d’un sorteig a través del Facebook de l’Espai on les persones  que volien participar havien de respondre un seguit de preguntes relacionades amb el cinema.

La iniciativa, s’emmarca en la campanya  “10 anys, 10 moments” que l’Espai Gironès impulsa aquest 2015 amb motiu del desè aniversari; un programa que busca compartir la celebració a través de 10 esdeveniments que es duen a terme. L’obsequi de les sis mil entrades de cinema i de la sessió de cinema 3D és el novè moment.

Fins ara dins la campanya amb motiu del desè aniversari l’Espai ha regalat un cap de setmana esquiant a Vallter 2000, una festa d’aniversari a un nen de 10 anys, un cap de setmana a Port Aventura per a una família als guanyadors d’una gimcana de pares i fills i un salt en paracaigudes a Skydive Empuriabrava. També s’ha celebrat un concurs de parelles amb un premi d’un cap de setmana al Balneari Font Vella de Sant Hilari Sacalm i un concurs de velocitat amb simuladors de Fórmula GT amb el premi d’una experiència de conducció real al circuit de Montmeló. A més, durant la campanya per commemorar el desè aniversari el centre comercial ha volgut obsequiar als  treballadors, amb 850 roses el Dia de Sant Jordi. L’acte central es va celebrar el passat mes de maig amb una gran festa de “pel·lícula” adreçada als clients.