Atrapen al Baix Ebre els autors de diversos furts en una àrea de servei de Maçanet de la Selva

Viatjaven en un autocar que feia el trajecte entre Mònaco i el País Valencià

Els Mossos d'Esquadra van denunciar dimecres de la setmana passada quatre acusats de furtar colònies, perfums, roba esportiva i objectes de regal d'una àrea de servei de Maçanet de la Selva per valor de 1.800 euros.

Els agents van interceptar l'autocar on viatjaven els quatre joves, d'entre 19 i 21 anys i veïns de Xirivella i Manises, a l'Aldea (Baix Ebre). Els agents van rebre l'alerta que alguns dels viatgers d'un autocar que cobria el trajecte entre Mònaco i el País Valencià havien efectuat diversos furts a la botiga de l'àrea de servei de Maçanet de la Selva. Primer, van escorcollar dos autocars a la mateixa àrea de servei però posteriorment van esbrinar que l'autobús ja havia abandonat el lloc.

Per això, els Mossos van iniciar un dispositiu coordinat entre diverses regions policials amb controls a totes les àrees de servei de l'AP-7 i finalment, al voltant de les deu del matí, l'autocar va ser localitzat a l'alçada de Cambrils i interceptat després a l'Aldea.

Efectius d'aquestes regions es van encarregar d'escorcollar l'autocar i fer baixar i identificar els 55 viatgers. Quatre dels ocupants identificats portaven diversos objectes a sobre, entre els seients, al terra de l'autobús i també a l'interior de la bodega inferior, ocultats entre el cablejat, que coincidien amb els objectes presumptament sostrets. Cap d'ells no va poder acreditar la compra ni la propietat legítima dels objectes.

Els agents van intervenir quatre samarretes, quatre tasses, set plaques de matrícula decoratives, una bufanda, dues ampolles de colònia, dos imants i diverses etiquetes d'altres productes sense poder localitzar-los.

Un cop finalitzada l'actuació policial l'autobús va continuar el seu recorregut. Actualment, els investigadors estan treballant per identificar la resta d'implicats.

Els joves seran citats a declarar properament davant l'autoritat judicial competent per tal de respondre sobre els fets. Tots ells van ser denunciats com a presumptes autors d'un delicte de furt.