El PP de Figueres demana que es retiri l'estalada de la Rambla

Marta Felip respon que hi és per "voluntat majoritària expressada en el ple"

El grup municipal del PP de Figueres ha demanat avui a l’alcaldessa, Marta Felip, després que s’hagi instal·lat un nou masteler i hissat de nou una estelada a la Rambla de Figueres per part de l’ajuntament, que “aquesta sigui retirada de manera immediata” així com que “no s’apoderi i usi els espais públics de la ciutat en favor del procés separatista”.

Per la Portaveu Popular, Maria Àngels Olmedo, “Figueres és una ciutat plural i com a tal aquesta pluralitat ha de ser respectada en tot moment pel Govern municipal”, i en aquest sentit han denunciat que “l’actual equip de Govern amb les seves accions, no respecta ni aquesta pluralitat ni la neutralitat dels espais públics de Figueres”.

Els populars figuerencs han recordat que “el PP sempre ha estat molt clar i ferm en la defensa de la unitat i la convivència entre els catalans i dels catalans amb la resta d’espanyols i, per tant, també molt contundent en la nostra oposició a qualsevol acció o decisió que es prengui contra això i que fomenti, com és el cas amb la col·locació d’estelades als espais públics de la ciutat, la confrontació, el trencament i la separació”.

Per la seva banda, l'alcaldessa de Figueres, ha replicat a Olmedo assegurant que l'estelada respon a la voluntat majoritària expressada en el ple. Felip ha apuntat que "poder votar individualment i lliure i respectar la voluntat majoritària que en surti, és la base del nostre sistema democràtic".

publicitat