El Festival de Torroella de Montgrí acaba amb gairebé 10.000 espectadors

S'ha arribat a una ocupació mitjana del 88,5%

El Festival de Torroella de Montgrí abaixa el teló amb una ocupació d'un 88,5% i gairebé 10.000 espectadors

La directora del Festival ha assegurat que "l'alt índex d'ocupació, amb una mitjana d'un 88,5%, avala la línia de programació del Festival de Torroella, amb una aposta pels noms consagrats de la música clàssica, la presentació de nous valors consolidats, tant nacionals com internacionals, i de programes innovadors i poc habituals".

En total, el Festival de Torroella de Montgrí ha ofert 13 concerts de pagament i 21 amb entrada gratuïta corresponents a la programació Fringe, un festival alternatiu i complementari al de Torroella de Montgrí pensat per a joves talents i les possibles figures del festival d'aquí a uns anys, seguirà concentrant tots els concerts en el mes d'agost.

La veu, que s'ha erigit en l'eix vertebrador de la 35a edició, ha estat present en la meitat dels concerts i ha ofert vetllades memorables com els recitals del tenor Josep Bros i la soprano María Bayo.

Dels concerts instrumentals cal destacar l'èxit de la producció pròpia del Festival amb l'Orquestra Simfònica del Vallès i el pianista Jan Lisiecki, que va oferir una esplèndida versió, elogiada per la crítica, dels dos concerts per a piano i orquestra de Chopin.