Dos detinguts per robar en una empresa de tabac a Celrà

Els homes, de 20 i 21 anys, ja es troben en llibertat amb càrrecs

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona van detenir el dia 16 agost dos homes, de 20 i 21 anys, ambdós de nacionalitat marroquina i veïns de Girona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa.
 
A quarts de quatre de la matinada de l'esmentat dia, els mossos van tenir coneixement que s’havia activat el sistema d’alarma d’una empresa de tabac de Celrà (Gironès).
 
Acte seguit, varies patrulles es van adreçar al lloc per comprovar si s’havia perpetrat algun robatori.
 
Els agents van comprovar el perímetre i els accessos a l’empresa. Mentre efectuaven la recerca, en una de les estances van localitzar dos individus amagats. Tot apunta que havien saltat la tanca perimetral de més de dos metres i s’havien introduït a l’habitació per intentar passar desapercebuts davant l’arribada dels mossos.
 
A sobre portaven les claus d’un vehicle que havien estacionat per les immediacions. Els mossos van escorcollar-lo i van localitzar dues potes de cabra, una serra radial, dues alicates, unes tenalles i altres eines susceptibles de ser utilitzades en la comissió de robatoris amb força.
 
Els dos homes van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb la temptativa de robatori.
 
Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 17 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.