El Festival de Cap Roig ha exhaurit entrades per a 19 dels 23 concerts d'enguany

Alejandro Sanz clou la cita anual amb els seus grans èxits

"Estem seguit unes línies d'èxit que estan fent que la gent rebi amb una acceptació notable la nostra propostes, i seguirem en aquesta línia, tant en internacional, com en estatal, en català, infantil i familiar" ha afirmat el director del festival de Cap Roig, Juli Guiu, que ha fet un primer balanç provisional de la 15a edició del festival.


A l'espera de les xifres definitives de públic, Guiu ha avançat que han passat pel festival més de 44.000 espectadors. "Hem pujat en afluència de públic, estem realment satisfets d'aquesta edició que, de les quatre que portem nosaltres, ha estat la més satisfactòria", ha detallat Guiu, que aspira a continuar pujant "any a any"

El director posa com a exemple d'èxit que en 19 de les 23 propostes d'aquesta edició han exhaurit entrades. "Estem realment molt contents i molt orgullosos", ha afegit.

Un dels artistes que ha fet ple absolut ha estat Alejandro Sanz en el concert d'aquest diumenge a la nit. És un dels artistes espanyols amb més projecció internacional i a Cap Roig hi fa dues actuacions perquè dilluns és l'encarregat de posar el punt final al festival.

Alejandro Sanz arribava a Cap Roig amb el seu nou disc Sirope sota el braç. Tot i això, només ha fet algunes pinzellades del nou àlbum, per exemple amb els dos singles "Un zombie a la intempèrie" i "A que no me dejas", i ha centrat bona part del concert en repassar els grans èxits de la seva carrera.

No han faltat "No es lo mismo", "Pisando fuerte" o "Corazón partío". Un dels moments especials de la nit ha estat quan, per sorpresa, ha presentat "un amic" com a artista convidat: Antonio Orozco l'ha acompanyat amb No me compares. De fet, era una crònica d'una sorpresa anunciada perquè el mateix Orozco ho havia dit per xarxes socials a mitja tarda.

Alejandro Sanz ha portat un xou espectacular, amb vídeos en 3D que convertien l'escenari en diferents llocs.