Els Mossos d'Esquadra detenen tres lladres per robatoris silenciosos a l'Estartit

Són dos menors d'edat i un delinqüent multireincident

Durant la matinada del 13 d'agost, els mossos van rebre l'avís per dos robatoris amb força a l'Estartit. Els lladres havien entrat de matinada i mentre els propietaris dormien. Són els coneguts com a robatoris silenciosos, perquè els delinqüents no fan soroll per no despertar les víctimes.

Els lladres, que segons testimonis eren tres joves, va robar diversos objectes personals de les víctimes, joies, telèfons i diners.

A les 10 del matí del mateix dia, i gràcies a la col·laboració ciutadana, els mossos van localitzar els sospitosos dels robatoris a pocs metres dels domicilis saquejats. Durant l'escorcoll als menors, la policia va trobar objectes provinent dels robatoris. Els agents van detenir els tres nois.

Al llarg del matí, una tercera víctima es va presentar a la comissaria a denunciar un robatori amb força que s'havia produït la mateixa matinada i amb el mateix modus operandi al carrer Els Pins de l'Estartit. La policia li va ensenyar li alguns dels objectes intervinguts els detinguts i la víctima els va reconèixer sense cap mena de dubte.

Per aquest motiu, els mossos atribueixen als tres detinguts tres robatoris amb força a domicili. Els dos menors d'edat, d'origen marroquí, van ser lliurats als seus tutors legals i hauran de comparèixer davant la Fiscalia de Menors quan siguin citats.

El major d'edat és un veí de la Bisbal d'Empordà de 24 anys i de nacionalitat marroquina. Acumula múltiples detencions per robatoris. El 14 d'agost va disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà i va sortir en llibertat provisional.