Mor un home mentre nedava a la cala Salionç de Tossa de Mar

L'han trobat surant a l'aigua, prop d'unes roques

Un home de 70 anys ha mort aquest dissabte mentre nedava prop de la cala Salionç de Tossa de Mar (Selva). Els familiars de la víctima han alertat els Mossos d'Esquadra aquesta tarda perquè no tornava a casa seva.

El banyista havia sortit aquest matí a nedar, com feia diàriament, i l'han trobat surant a l'aigua, prop d'unes roques.

En la recerca del banyista han participat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, nou dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat i unitats subaquàtiques d'aquests dos cossos. La policia catalana ha obert una investigació per esclarir les causes de la mort de la víctima. L'home ha estat traslladat a l'Hospital de Blanes, on se li farà l'autòpsia.

Els familiars de la víctima i el socorrista de la platja de Salionç han trobat la roba i les pertinences del banyista a la sorra, cosa que ha facilitat la seva recerca. Un helicòpter dels Bombers de la Generalitat l'ha localitzat cap a les cinc de la tarda prop d'unes roques de la cala Salionç.

Un cop trobat, els Bombers han demanat autorització a la Guàrdia Civil per treure'l de l'aigua i portar-lo a l'Hospital de Blanes, on se li farà una autòpsia que haurà de determinar les causes de la mort del banyista.