Atrapen un jove a Platja d'Aro amb cocaïna amagada darrere la ràdio del cotxe

Aquest estiu la policia ha fet 190 actes per comís d'estupefaents

La detenció va tenir lloc aquest dimecres passat. Pels voltants de dos quarts de deu de la nit, una dotació de trànsit va aturar un cotxe al carrer Santa Eliana de Platja d'Aro (Baix Empordà). D'entrada, els agents volien veure si havia passat la ITV. Però quan van demanar les dades al conductor, un jove de 32 anys, i les van creuar amb les del sistema, van veure com el noi tenia diversos antecedents per tràfic de drogues.

Per això, van decidir registrar el vehicle. Les seves sospites es van confirmar quan, amagat en un doble fons darrere de la ràdio, van trobar-hi un pot de plàstic negre (dels que es fan servir per guardar carrets fotogràfics). A dins, el jove hi havia posat fins a dotze embolcalls de cocaïna. A més, el noi també en duia una altra dosi al damunt, juntament amb diners fraccionats. En total, la droga pesava uns 13 grams.

Per això, els agents el van detenir per un delicte contra la salut pública, en la modalitat de tràfic d'estupefaents. Precisament, un dels objectius que s'ha fixat la policia de Platja d'Aro en aquesta campanya especial d'estiu és la lluita contra el tràfic de drogues. D'ençà que va començar el dispositiu, el passat 15 de juny, en un mes i mig ja s'han fet fins a 190 comisos d'estupefaents.

La campanya especial d'estiu s'engega coincidint amb l'època en què el municipi rep més turistes. Un dels altres objectius és lluitar contra els furts i robatoris en establiments comercials. Precisament, la Policia Local ha detectat un nou sistema per inhibir les alarmes. Alguns dels detinguts ja no porten les bosses folrades amb paper d'alumini (fet que evita que l'alarma salti) sinó que ara ja fan servir aparells inhibidors.