Ja és possible reservar aparcament a Lloret de Mar a través d'Internet

És pels espais municipals de Costa Carbonell i Zona Esportiva

L’Ajuntament de Lloret de Mar (Selva) s'ha adherit a una plataforma web que permet realitzar la prereserva online dels aparcaments municipals inicialment de Costa Carbonell i la Zona Esportiva, permetent d’aquesta forma que els usuaris puguin reservar-ho còmodament des de la seva ciutat o país d’origen.

La web parkimeter es troba disponible en set idiomes i demana introduir dades com dia d’arribada i tornada i l’adreça de destinació; posteriorment clicant a l’apartat de “buscar” marca a l’usuari els aparcaments més propers a l’adreça introduïda, la distància a peu entre l’aparcament i l’adreça i el preu per dia. També es visualitza un mapa de Lloret amb els aparcaments per facilitar-ne la ubicació i el posterior acompanyament amb 'Google Maps' fins l'aparcament triat.

A principis de juliol l’Ajuntament també posar en funcionament l’aplicació AparcarE per poder pagar la zona blava amb smartphones. En paraules del regidor de mobilitat, Albert Robert, “L’Ajuntament està apostant per aplicar totes les potencialitats que ofereixen les noves tecnologies per facilitar i millorar els serveis a la ciutadania i al visitant i aquests dos projectes en són un exemple”.