Els germans Roca obriran una gelateria al Gran Teatre del Liceu

L'Espai Liceu es completarà amb un projecte gastronòmic i cultural vinculat a la cultura catalana

Els germans Roca obriran una gelateria a peu de carrer del Gran Teatre del Liceu, al conegut com Espai Liceu. La resta de l'espai l'ocuparà un projecte gastronòmic i cultural vinculat a la cultura catalana, però fonts properes al projecte descarten a l'ACN que sigui un restaurant dels germans Roca.

La direcció del teatre haurà d'escollir abans de finals d'any l'operador que impulsaria aquest projecte gastronòmic i cultural. Un portaveu del teatre ha indicat que el contracte de lloguer de l'actual empresa expira a finals d'aquest any i que s'estan barallant "diverses opcions".

La gelateria que els germans Roca obriran a peu de carrer del Teatre del Liceu serà similar al Rocambolesc, un espai que van inaugurar al centre de Girona el 2012. Aquest és el darrer projecte que impulsaran els xefs del considerat com a millor restaurant del món segons la revista 'Restaurant'.

La notícia s'ha fet pública enmig de la gira americana dels germans Roca, que s'allargarà tot l'estiu i que també els portarà fins a Turquia. Tornaran a Catalunya a meitats de setembre.