Ferit greu un home de 60 anys en ser atropellat a Cadaqués

La víctima ha estat evacuada a l'Hospital de Figueres

Un home d'uns 60 anys, veí de Cadaqués, ha resultat ferit greu en ser atropellat aquesta tarda per un cotxe mentre creuava un pas de zebra a l'entrada de Cadaqués, a l'Alt Empordà. Els fets han succeït pels volts de les set de la tarda a tocar de la rotonda d'entrada del municipi.

La víctima ha patit un tall i una possible fractura a la cama a més de diversos cops i ha estat traslladat al CAP de la vila i, posteriorment, evacuat a l'Hospital de Figueres. El conductor ha estat aturat per efectius de la Guàrdia Municipal d'El Port de la Selva. En el moment dels fets plovia amb força a la zona i es desconeix si el conductor no s'ha adonat de l'atropellament o si ha fugit del lloc.

L'alcalde de Cadaqués, Josep Lloret, ha explicat que un testimoni dels fets s'ha apuntat la matrícula del vehicle implicat, l'ha seguit i ha avisat els cossos policials. Finalment, els guàrdies municipals d'El Port de la Selva han aconseguit aturar-lo dins d'aquest municipi a tocar de Cadaqués i que es troba al bell mig del Cap de Creus.


Es desconeix si l'home no s'ha adonat de l'atropellament o ha fugit del lloc dels fets. L'incident s'ha produït pes volts de les set de la tarda a l'entrada de la vila. En un primer moment la víctima ha estat traslladada al CAP de Cadaqués però, posteriorment, ha estat evacuat en ambulància del SEM fins a l'Hospital de Figueres.